Vad göra med skrot Mullsjö?

Skrot i Mullsjö eller vad man nu än bor är det lätt hänt att det samlas på hög hemma. Du vet inte var du ska göra av det. Så det ligger där och skräpar ner din bakgård. Ditt skrot Mullsjö kan du åka och lämna till återvinning. Du får betalt för det så väl som att det är bra för miljön. Dessutom får du det städat hemma igen. Om du vill lämna av dina skrotsaker, så kan du göra det hos Tapper’s. Samla allt ditt skrot i Mullsjö och åk in med dem för återvinning. När du gör det så blir de mindre miljöfarlig och skadliga. Detta eftersom de återvinns på ett bra sätt. Man så att säga förädlar dem. 

Det går att lämna in en mängd olika sorters skrot och andra material för återvinning. Se bara till att allt är noga rengjort innan. Det får till exempelvis inte finnas olja kvar eller liknande.

Lämna ditt metallavfall för återvinning

Skrot är samma sak som metallavfall eller metallskräp. Om du ser till att lämna ditt skrot i Mullsjö så återvinns denna metall och annat så som järnskrot, bly, mässing, järn och stål. Du kan även lämna andra saker för återvinning så som batterier, brons, rostfritt, koppar och zink. Det finns även möjlighet att lämna in kablar, returpapper och mjukplast. 

En del saker går inte att lämna in dock och det är bland annat oljor, trä, däck och andra miljöfarliga material. För att göra miljön bättre, få det städat hemma samt en slant för besväret, lämna ditt skrot!